CONSUMATORUL DE SUFLETE ONLINE PDF

Consumatorul de suflete Codin Maticiuc. Punguta Cu Doi Bani Pdf: Free Download & Streaming: Internet Archive Punguta Cu Doi Bani Pdf. Upload a PDF or design from scratch flyers, magazines, books and more. Author: editura all, Catalog: Consumatorul de suflete free pdf online. Bannersnack offers you the possibility to create web banners in various formats, download and use them for ad campaigns or simply embed.

Author: Vokinos Arashihn
Country: Azerbaijan
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 22 September 2007
Pages: 153
PDF File Size: 16.69 Mb
ePub File Size: 10.33 Mb
ISBN: 268-2-26690-422-9
Downloads: 85174
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinohn

Nu o sa imi las numele real pentru ca nu vreau sa am de a face cu aceasta persoana. Dar s-a musamalizat totul, au mai fost cazuri cand au fost lovite n cap si la coloana de catre cei care lucrau cu containerele sau remorcile. Nu am primit coletul din Anglia trimis de Simona Ayres pe data de 17 septembrie ora 11 ,desi un alt colet trimis tot in data de 17 la Constanta a ajuns acum 4 zile ,iar la Piatra Neamt la mine nu …De cE?????

Au acceptat sa aduca coletul cu permisiunea mea sa-l deschida. Frustrarile celor care prezinta cazuri online aduc in prim-plan cat de departe este respectul fata de om pentru cei care cred ca facand un furt de corespondenta, de timp de lucru, de obligatii profesionale nu-i vede nimeni.

Si cu ce s-a ales? Mai ales cai lider de sindicat. Sa va fie rusine pentru serviciile prestate. Internetul le merge prost, imprimantele se defecteaza usor si nu sunt performante. Si-a luat saci si ca sa poata duce si-a luat si copilul sa-l ajute.

Pur si simplu sunt dezgustata.

Fiindca am ajuns eu inaintea coletului am tot asteptat ca factorul postal sa-mi aduca acel aviz prin care sa stiu cand trebuie sa ma duc la Vaslui sa-l ridic. Nu stiu cum este posibil asa cevaam trimis si eu un colet pt familia mea de Craciun doar ca din pacate a ajuns doar jumatetenu pot sa cred ca sunt altfel de oamenii in aceste institutii sa ia ce este in pachet si sa lase doar cutiile goale.

Ma intreb daca persoana respectiva care deschide si citeste ceea ce eu am scris mamei mele este multumita de gestul ei. De ce nu va angajati in locul acelei oficiante, ca posta romana mai face inca angajari?

Am 18 de ani de munca la posta romana si stiu mai bine ce se intampla, la cat stress esti supus pe bani putini. Trebuie doar sa trimiteti pe cineva in cursul saptamanii pe xuflete ora 14 cand vine masina postei sa o verificati cata corespondenta nedistribuita are.

Asa ca de unde servicii rapide si competente la posta romana?

  HAFLER XL 600 PDF

consumatorul de suflete codin maticiuc

Am ramas uimita cand mi-a povestit ca germanii sunt civilizati si stau la cozi cuminti si respecta personalul. Reclamata sa dus apoi sa ma reclame la Postul de Politie pentru ca sa aiba acoperire la reclamatia mea. Am incetat sa mai trimit mamei mele scrisori, felicitari si iconite in plic. Cate fete nu au platit lipsurile din gestiune din propriul salariu, grabite sa incaseze banii sau sa ii dea pensii, alocatii, etcdepinde de profilul ghiseului.

Vreau sa spun ca doamna de acolo nici nu a verificat intai toate actele si mi-a spus sec ca eu nu sunt destinatarul deci ca nu poate sa mi-l dea. Inchipuiti-va ce ar insemna pentru un biet postas care are in distanta lui vreo de pensionari sa le dea pensia in aceeasi zi… Cred ca trebuie sa vina cu masina personala sa bage banii multi in ea si tot nu ii ajunge toata ziua sa le achite… Si-asa greutatea gentii nu trebuie sa depaseasca 20 kg, dar nu se respecta acest fapt, au si pliante de pus la cutiile postale, au recomandate, au avize de pus la cutiile postale, si cate si mai cate.

Un gand pentru voi, reprezentanti ai Postei Romane, Citind anunturile prezentate pe acest site, raman total descurajata de dezonoarea pe care o atribuie unui serviciu public acel functionar al postei care nu-si face datoria cu onoare si respect fata de sine si concetateni. Au mai fost si alti factori postali dar ce face aceasta doamna nu a facut nici unul. Nu doresc sa judec pe nimeni dar cred ca cineva de la posta din sat vazand numele meu ca expeditor opreste scrisorile si felicitarile mele pentru mama mea.

Asa invata romanii despre respectul pe care trebuie sa il dai unui functionar public. Cu multumiri, Maria Muller.

Acest oficiu de onlline, unde sant duse delegatiile straine si echipele de filmare, este condus de ciocanitoare Woody-Ghita Liliana.

Codin Maticiuc – IMDb

Doar este lider de sindicat. Deduc ca un rauvoitor care ma cunoaste si-a insusit plicul in speranta ca va gasi valori. Am de facut o sesizare in legatura cu serviciile postale facute de postasul din comuna dimacheni jud. Doresc sa sesizez ca de cateva luni, mare parte din scrisorile externe ce imi sosesc, le gasesc rupte sau cu continut lipsa. Astept sa imi raspunda cineva.

Buna ziua avem o problema cu noua postarita din secusigiu. De ce este nevoie doar de scrisoare recomandata pentru a fi sigur ca primesti corespondenta? Colete pierdute pe drum, cutii ajunse rupte si aproape deschise, etc. In sfarsit imi aud numele strigat, merg sa imi iau coletul si surpriza, doamna slabuta cheama pe un domn si ii spune?

Am avut o colega care a ajuns cu salvarea direct din ghiseu la spitalul Obregia pentru ca a avut un moment de amnezie pe baza stressului, o oficianta model, care nu jignea pe nimeni, dar a tinut totul in ea, pana a facut criza la servici.

  ASHER YATZAR PDF

Voi auflete cati factori postali au fost agresati si ajunsi in spital, unii chiar au murit pe loc in urma jafului? Astept de 2 saptamani o scrisoare din Germania si nu mai ajunge pana acum ajungea in 5 zilenu este o scisoare cu acte, cu bani,ci este o scrisoare cu poze legate de suflet. Euflete se procedeaza in Romania, in alta tara si-ar fi cerut si scuze pentru intarziere,aici este totul pe dos.

Eu m-am convins sa nu mai folosesc serviciile Postei Romane! Am trimis 8 plicuri o data la destinatari din diferite localitati din Romania. Le-am spus, ca voi lua coletul in conditiile mele, nu le voi plati nimic si nu voi accepta vamuirea deoarece, pe actele care insoteau coletul era specificat ca acesta contine lucruri personale inclusiv lenjerie intima si nu vad ce knline putea vamui. Locuiesc in Canada de mai mult timp si trimit mamei mele din comuna Piscu Judetul Galati scrisori ca sa-i arat ca nu am uitat-o.

Nu mi se trimit valori pentruca se stie ca seFURA. La un momendat imi racunosc coletul pe masa,cealalta o salariata mai consumxtorul imi deschide coletul si il arata alte persoane, eu imi zic — inseamna ca nu ii coletul meu- dupa care vad ca ia alt colet si il inmaneaza doamnei celalalt colet.

Reclamaţie online la Poştă

In privinta mirosului urat al unei fete de la ghiseu, stiti voi cat munceste acea fata la mesagerii munca fizica si intelectuala, supusa stressului zilnic ,pe un cohsumatorul minim pe economie? Diriginta Vlase Mariana sotia acestui factor mentionat mai sus urmatoarele: Eu iam zis doamnei de la posta ca, daca coletul imi vine desfacut acasa, o sa am grija sa o plimb pe la politie si pe unde o sa fie nevoie, doamna de frica nu vrea sa imi trimita coletul inapoi.

Le-am atras atentia ca am citit informatiile xde pe usa lor in care se spunea ca doar coletele care depasesc valoarea de 45 euro si cele care au ca destinatar persoane juridice ori care comercializeaza produsele ,trebuie sa fie vamuite ori nu era sufflete cazul meu. Astept cu interes ce masuri vor fi luate va multumesc f mult cu respect ANA. Cum e posibil ca in 20 de zile sa nu fie expediata catre destinatie.

OK…a ajuns in 9 zile.